Introductie Rover Jong!

Rover Jong is de jongerenafdeling van Reizigersvereniging Rover. Wij stellen voor jongeren relevante onderwerpen aan de kaak door ludieke acties, maar ook door aan dialoogtafels plaats te nemen.

Welkom op de website van Rover Jong! Vele honderdduizenden jongeren reizen dagelijks met het OV in Nederland. Rover Jong heeft zich tot doel gesteld om jongeren een stem te geven om te werken aan nog beter openbaar vervoer in Nederland. Dit vanuit de gedachte dat we nu en in de toekomst een goede basis van duurzame mobiliteit nodig hebben. Deze website geeft je een overzicht om te zien wat er speelt bij Rover Jong, wat er aan activiteiten in het land is en hoe je een keer langs kunt komen of meer kunt leren. We hopen dat je geïnspireerd raakt door de website en wie weet zien we je terug op een activiteit.

Kom eens langs of laat je online horen. Of deel je ideeën en suggesties over de website via info@roverjong.nl

Deze site is gebouwd door Dinand Mentink van Dcreative. Veel dank Dinand voor je inzet en geduld! Hij is te vinden via dcreative.nl

Categorie: